

Ríchards Míddle School

A / B Bell Schedule

| TIME | A-DAY PERIOD | B-DAY PERIOD | AMOUNT OF TIME |
|--|--|------------------------|---|
| 8:20 – 9:00 | HR | HR | 40 MINUTES (OPTIONAL) • GRAB & GO BREAKFAST IN THE CLASSROOM • CHROMEBOOK CHECK & CHARGE |
| 9:00-10:50 | 1 st PERIOD | 4th period | 1 HR 50 MIN INSTRUCTION |
| 10:50-11:00 | BREAK / TRANSITION | | 10 MINUTES Staggered release |
| 11:00-1:20 A LUNCH - 11:00 - 11:30 B LUNCH - 11:40 - 12:10 C LUNCH - 12:20 - 12:50 | 2 ND PERIOD | 5 [™] PERIOD | 2 HRS 20 MINUTES • 30 MIN LUNCH • 1 HR 50 MIN INSTRUCTION |
| 1:20-1:30 | TRANSITION | | 10 MINUTES Staggered release |
| 1:30 – 3:20 | 3 RD PERIOD | 6 TH PERIOD | 1HR 50 MINUTES |
| 3:20 - 3:53 | ILT / GUIDANCE (SEL) | | |
| Monday & Wednesday | 1 st, 2 nd , and 3 | BRD PERIOD | |
| TUESDAY & THURSDAY | 4 ^{тн} , 5 ^{тн} , and 6 ^{тн} Period | | |
| FRIDAY | ROTATING A / B SCHEDULE | | |